Smaller Default Larger

Bezienswaardigheden

s'Hertogenbosch is een bruisende stad. Hieronder enkele van de vele bezienswaardigheden te zien.

onze B&B is in het centrum .

alles op loopafstand ,Brabants museum, markt,alle winkels en boetiekjes,vele eetgelegenheden,station,busverbindingen,park,bosse broek,

brabanthallen ,sauna, zijn iets verder 15 tot 20 minuten lopen.

Op deze collage is het natuurgebied de Bossche Broek te zien. De foto's eronder tonen de vaartocht door de Diese en het bekende 'eetstraatje' de Korte Putstraat. De rechtse onderste foto toont een paardentram, hoek Kerkstraat.

De collage toont de leuke plekjes in de stad en het Carnevalsmuseum met de Oeteldonkvlag. 

 

 

Doorkijkje Diese, de Schilderstraat en het Jeronimus Bosch Art Center. De foto's eronder tonen de kikvorsen en dames in Brabantse Klederdracht. Ze worden ook wel de dames met de poffers genoemd. 

 

 

s'Hertogenbosch tijdens de Jazz, en natuurlijk het grote marktplein. Ook is het stadhuis en de pensmarkt te zien op deze collage hieronder.

 

 

Links bovenin is natuurlijk de bekende Bosche Bollen Bakkerij te zien; Jan de Groot. En ook met uw Jacht(je) kunt u in s'Hertogenbosch aanleggen (midden in de stad). De Historische boottocht onder de huizen door is op de onderste foto's te zien. 

 

 

De collages hierboven zijn maar een klein deel van alle bezienswaardigheden van de Brabantse Hoofdstad s'Hertogenbosch. Toch hopen wij zo een goede indruk te hebben gegeven aan u, over hoe het is om in s'Hertogenbosch te zijn. Natuurlijk de winkels en de musea niet te vergeten. 

 

 

Aan de Kleine Hekel 5
5211 LT Den Bosch
06 4846 0147

Bed & Breakfast Aan de Kleine Hekel | Aan de Kleine Hekel 5 | 5211 LT Den Bosch | tel: 06-48460147

Reserveren & Info: info@bedenbreakfast-denbosch.nl